smeta nas i vrijeme / Na blagdane nas je 'prala' južina, ako je suditi prema našoj anketi, većina smo meteoropati

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Trećina onih koji su ispunili anketu na našem portalu ipak kaže da ih toplo vrijeme ne smeta i da uživaju i u suncu i u pjevanju ptica čak i kad 'nije' vrijeme za to

27.12.2022.
16:13
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Južina nas je grijala za Božić, ponegdje su temperature zraka bile i do 16 stupnjeva Celzijusovih i bilo je to sasvim dovoljno da se u blagdanske dane neki čak okupaju ili zaigraju picigin, kao što su to napravili oni hrabriji na splitskim Bačvicama.

U našoj anketi na portalu Danas.hr pitali smo vas, smeta li vam ovako toplo vrijeme. Ako je suditi prema odgovorima koje su odabrali naši čitatelji, čini se da ovako neuobičajeno toplo vrijeme ipak smeta većini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 61 posto naših čitatelja u anketi je odgovorilo da je tako toplo vrijeme "potpuno neprirodno", da se čini kao da je proljeće i da "nisu sasvim svoji kad je tako toplo".

Trećina (ili 33 posto) odgovorila je da ih baš veseli i sunce i ptice koje pjevaju te da je bolje to nego bljuzga i magla. Zanimljivo je i kako je bilo 6 posto onih koji su u anketi odgovorili da "nisu ni primijetili kakvo je vrijeme".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas i sutra temperature će ipak nešto pasti, ali samo na kratko. Prognostičari najavljuju da ćemo u novu godinu ući opet s višim temperaturama i da ćemo zimu još malo čekati.

U našoj novoj anketi, pitamo vas jeste li zadovoljni poklon što ste ove godine dobili pod bor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispunte je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo