ako se ne drži roka - 'nadrapao' je / Na adresu dobio tragikomično porezno rješenje: Šibenčanin državi dužan jednu lipu!

Image
Foto: Šibenski portal

Šibenčanin je, poput svih ostalih, dužnika svoj dug, dakle, kovanicu s iscrtanim kukuruzom, Poreznoj upravi dužan uplatiti u roku od 15 dana

4.5.2016.
16:07
Šibenski portal
VOYO logo

Šibenčanima su ovih dana na kućne adrese počela stizati porezna rješenja o porezu na dohodak. Ne bi to bila velika novost da, kao i svake godine, među mnogobrojnim rješenjima ne naiđu i ona koja niste sigurni bi li ih smjestili među komedije ili tragedije.

Među njima je i jedan Šibenčanin kojem je Porezna uprava ispostavila ‘račun’ za 2014. godinu koji kaže kako je državi ostao dužan – slovima – jednu lipu, piše Šibenski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Šibenski portal

(Foto: Šibenski portal)

Šibenčanin je, poput svih ostalih, dužnika svoj dug, dakle, kovanicu s iscrtanim kukuruzom, Poreznoj upravi dužan uplatiti u roku od 15 dana, a ako se ne drži navedenog roka, na taj iznos obračunat će mu se kamate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Foto: Šibenski portal)

https://sibenskiportal.rtl.hr/wp-content/uploads/2016/05/FullSizeRender-2.jpg?1948b1

Istovremeno, jedna Šibenčanka zaprimila je porezno rješenje s oprečnim izračunom Porezne uprave i to za 2013. godinu, dodaje Šibenski portal. Njoj je, naime, država dužna i to – slovima - cijele dvije lipe! Kovanicu s vinovom lozom na poleđini, lijepo piše u rješenju, Porezna uprava će joj uplatiti na tekući račun. Blago njoj…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo