provedena sudska odluka / Muzej automobila Ferdinand Budicki ovršen: uskoro seli u Skradin

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Muzej automobila je zbog dugovanja za hladni pogon, najamninu i troškove pričuve došao u blokadu, dok je nad Oldtimer klubom Ferdinand Budicki koji upravlja Muzejem pokrenuta ovrha

27.2.2018.
14:53
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Donedavni postav Muzeja automobila Ferdinand Budicki koji je danas službeno zatvoren, uskoro će se moći razgledati na dvije nove lokacije, u trgovačkom centru Westgate, a zatim tijekom ljeta i u Skradinu, piše ZG magazin. 

Naime, prostor nekadašnje tvornice čepova Pluto (u Ul. kneza Ljudevita Posavskog 48), u utorak je posjetio sudski ovršitelj, u pratnji dvoje policajaca. Podsjetimo, Muzej automobila je zbog dugovanja za hladni pogon, najamninu i troškove pričuve došao u blokadu, dok je nad Oldtimer klubom Ferdinand Budicki koji upravlja Muzejem pokrenuta ovrha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj muzeja Valentino Valjak potvrdio je kako je na snagu stupila sudska odluka da se prostor mora isprazniti.

Kaže kako Muzej automobila Ferdinand Budicki nakon pet godina i formalno prestaje sa radom u Zagrebu. No dodaje kako je u ovom trenutku sigurno da će Muzej automobila preseliti u Skradin, u 'Nacionalni park Krka'. Ondje će se skrasiti u bivšoj tvornici aluminija, gdje se u istom prostoru nalazi i centar za borilačke sportove za djecu, dok će auti biti smješteni u hali od tisuću kvadrata, piše ZG magazin.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo