IMA LI POVJERENJE PREMIJERA? / Murganić o mogućoj smjeni: 'Bez komentara, koncentrirana sam na posao koji je pred nama'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Ne mogu komentirati medijske napise, niti ovakva pitanja', rekla je ministrica novinarima ispred Banskih dvora

20.2.2018.
14:35
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić u utorak nije htjela komentirati pitanje uživa li povjerenje premijera Andreja Plenkovića, poručivši da je koncentrirana na rad Vijeća za demografsku revitalizaciju koje u Banskim dvorima održava sjednicu.

"Ne mogu komentirati medijske napise, niti ovakva pitanja", rekla je ministrica novinarima ispred Banskih dvora koji su ju pitali uživa li i dalje povjerenje premijera s obzirom na medijska nagađanja da bi moglo doći do mini rekonstrukcije Vlade u kojoj bi i ona bila jedan od smijenjenih ministara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazim na sjednicu demografskog vijeća, koncentrirani smo na vrlo važne zadaće koje stoje pred svima nama i to je moja trenutna preokupacija", dodala je Murganić pri dolasku na 4. sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske.

Tjednik Nacional piše da Plenković razmišlja o mini rekonstrukciji Vlade te u tom kontekstu spominje mogućnost smjene potpredsjednice i ministrice gospodarstva Martine Dalić, ministrice Murganić i ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijeće za demografsku revitalizaciju u u Banskim dvorima pod predsjedanjem premijera Plenkovića raspravlja o tijeku pripreme i provedbe mjera demografske revitalizacije, prije svega o proširenju doplatka za djecu te povećanju dostupnosti dječjih vrtića diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike