MUP / Sanadera traži i preko Facebooka!

Nakon što mu je ukinut imunitet, bivšem premijeru Ivi Sanaderu određen je pritvora, a policija je raspisala međunarodnu tjeralicu.

10.12.2010.
15:28
VOYO logo

Policija je nakon raspisivanja međunarodne tjeralice za bivšim premijerom Ivom Sanaderom posegnula za svim raspoloživim sredstvima da proširi glas o tome da je nekadašnji čelnik Vlade postao bjegunac. Nakon objavljivanja međunarodne tjeralice i Interpolove tjeralice, policija je objavila i post na MUP-ovom profilu na društvenoj mreži Facebook.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: pitanja@mup.hr", stoji u postu na Facebooku objavljenom oko 11 sati u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Sanader je u četvrtak, netom prije nego mu je ukinut zastupnički imunitet, prešao granicu sa Slovenijom, te mu se gubi svaki trag. Iako su mediji objavili da se nalazi u Ljubljani, da leti za London ili čak SAD, to nije potvrđeno. Njegov odvjetnik kazao je kako očekuje da će se Sanader u petak popodne vratiti u Hrvatsku.

cate-201011220231004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo