PONOVNO NA TAPETI / Mrlja na veliki trijumf: UEFA istražuje Hrvatsku!

Image
Foto: AP

Dvije baklje su zapaljene na tribini s hrvatskim navijačima kada je Mandžukić zabio prvi gol Ircima, a još četiri nakon pogotka Jelavića u 43. minuti. Još jedna je upaljena nakon trećeg zgoditka Hrvatske u 48. minuti. Dovoljno da UEFA pokrene postupak!

12.6.2012.
13:43
AP
VOYO logo

UEFA je u utorak pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza jer su hrvatski navijači na utakmici protiv Irske u nedjelju palili baklje i bacali predmete na teren.

UEFA je dodala da će njeno disciplinsko tijelo slučaj ispitati u petak, a Hrvatski nogometni savez bi zbog toga mogao dobiti novčanu kaznu prema postojećem pravilniku UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije baklje su zapaljene na tribini na kojoj su bili hrvatski navijači kada je MarioMandžukić zabio prvi gol u trećoj minuti, a još četiri nakon pogotka NikiceJelavića u 43. minuti. Također je zapaljena još jedna baklja nakon trećeg zgoditka Hrvatske postignutog u 48. minuti.

UEFA je pokrenula i disciplinski postupak protiv Njemačke jer su njeni navijači bacali različite predmete na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrenut je disciplinski postupak i protiv Portugalskog nogometnog saveza jer su portugalski igrači kasnili u izlasku na teren na početku drugog poluvremena na utakmici s Njemačkom.

Međutim, najteže incidente su izazvali ruski navijači koji su palili baklje, nosili nacionalističke zastave i izazivali tučnjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA istražuje i navodno rasističko navijanje na utakmicama između Španjolske i Italije te Rusije i Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo