ŠTO JE MRAK TARITAŠ RADILA DO SADA? / 'Nisam i ne bih ugradila razdjelnike'

Image
25.2.2016.
22:01
VOYO logo

"Nismo dobili konkretne brojke. Kad dođu konkretne brojke, znat ćemo gdje i što. Bojim se da reforme iz ovog proračuna nećemo vidjeti," rekla je Mrak Taritaš koja je gostovala u emisiji Pressing N1 televizije.

'Pauletić je još jedan uteg Vladi'

Smatra da je premijer stručnjak samo za jednu oblast,a nije baš zadovoljna ni odabranim zamjenicima ministara, konkretno Robertom Pauletićem koji je imenovan zamjenikom ministra turizma. "To je još jedan uteg. To sam spomenula i jednom kolegi. Meni to izgleda kao da radite na timu koji trebaju plivati 50 metara kraul, ali da im zavežete utege i oni trebaju plivati. Sad odjednom stavite ministru turizma zamjenika jednoga takvog čovjeka koji je imao izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je poluinformacija, ali ono što sam ja imala prilike pročitati jest da je on otišao živjeti u Šibenik, kad se promijenila vlast u Splitu. Nisam sigurna u točnost informacije, ali mislim da sam tako čula. I sad taj čovjek treba biti pomoćnik ministra turizma. Ja se ne osjećam dobro kao građanka ove države," rekla je Mrak Taritaš.

Image
ZAMJENIK MINISTRA TURIZMA NE PODNOSI TURISTE: /

Napušta hotel kad su u njemu Srbi, psuje Japance

Image
ZAMJENIK MINISTRA TURIZMA NE PODNOSI TURISTE: /

Napušta hotel kad su u njemu Srbi, psuje Japance

'Ne osjećam se dobro u ovoj zemlji'

Obzirom da je netom nakon imenovanja nove Vlade imala riječi pohvale za premijera, Mrak Taritaš je u međuvremenu malo promijenila mišljenje. "Kako ide vrijeme, podrške je sve manje i manje. U početku ne treba imati negativan stav. Ali kako ide vrijeme, evidentno je da će odluke ići sporo i da se neće provesti reforme. Ja da sam tako žarko htjela doći na vlast, htjela bih što brže napraviti sve, pokazala bih da sam odlučna, spremna nešto novo napraviti za građane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja, kao netko tko živi u ovoj zemlji, ne osjećam se dobro. Imam osjećaj da sve ide sporo, što je stvarni pokazatelj. Ne vidim svjetlo ni smjer, cilj, osim tapkanja i priča od kojih se ne zna što će biti. Ne ide dobrim putem," poručila je poznata HNS-ovka koja kaže da ne bi pristala biti ministrica u ovoj vladi.

Nije ugradila razdjelnike

Komentirala je i najavljenu kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba. Istaknula je da uživa podršku svoje stranke. "Imam podršku stranke i predsjednice Vesne Pusić. Moj tim očekuje da će se ove godine pozicionirati na političkoj sceni grada Zagreba s jasnim ciljevima i jasnim putem kojim idemo, tako da će na kraju godine biti jasno da tu postoji netko tko zna u kojem smjeru voditi Zagreb."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit je li ugradila razdjelnike u vlastitom domu, obzirom na aferu koja se ponovno ovih dana aktualizirala, Mrak Taritaš je kratko rekla: "Ne i ne bih ih ugradila."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike