NA JADRANSKOJ MAGISTRALI / Motociklist umalo stradao, traži vozača koji ga je spasio: 'Da nije to učinio, od mene ne bi ostalo ništa'

Image

Nakon što je izgubio kontrolu nad motociklom prešao je u suprotnu prometnu traku te su ga milimetri dijelili od teške nesreće...

12.4.2023.
10:13
VOYO logo

Jedan vozač motora podijelio je svoje iskustvo na društvenim mrežama otkrivši kako mu je reakcija vozača automobila, jučer na Jadranskoj magistrali, spasila život. Nakon što je izgubio kontrolu nad motociklom prešao je u suprotnu prometnu traku te su ga milimetri dijelili od teške nesreće.

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" naveo je da traži vozača kako bi mu se zahvalio, platio troškove popravka automobila, ali i nešto mu poklonio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JE LI OVO MOGUĆE? /

Nevjerojatna snimka: Mladi vozač projurio BMW-om i razbio sve pred sobom pa učinio nešto što ostavlja bez teksta

Image
JE LI OVO MOGUĆE? /

Nevjerojatna snimka: Mladi vozač projurio BMW-om i razbio sve pred sobom pa učinio nešto što ostavlja bez teksta

"Danas malo prije 15 sati na Jadranskoj magistrali prije mjesta Pisak iz smjera Splita sam radi brzine izgubio kontrolu nad motorom te sam otišao skroz u suprotnu prometnu traku. Radi se o zadnjem zavoju prije Piska.

'Skrenuo je desno koliko je mogao'

U suprotnoj traci naletio je osobni automobil karavan, ZG tablica. Nisam dobro vidio, mislim da je Hyundai i30 ili nekakav Ford. Vozač je bio fizički jak i imao je sijedu bradu i sijedu kosu. Iako sam izgubio nadzor nije me uhvatila panika te se mogu sjetiti svakog detalja. Vozač je skrenuo skroz desno koliko je mogao i mislim da je desnim kotačima zapeo za bankinu. Svojom reakcijom mi je spasio glavu. Da nije tako postupio zapucao bih se u njega ogromnom brzinom. Ne bi od mene ništa ostalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je netko od vas išao tom dionicom i vozi takav auto i sliči mom opisu neka se javi. Ako je zapeo u bankinu platit ću sve troškove popravka felge i svega ostaloga i kupiti mu poklon jer mi je doslovno reakcijom spasio život, a ja sam njegov skratio bar za pet godina", naveo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su u komentarima pohvalili njegov potez, kao i onaj vozača kojeg traži.

"Svaka čast za objavu i ispriku. Pošteno od tebe", "Vaša objava je tako normalna, tako ljudska i nažalost rijetka", "Svaka ti čast, živ i zdrav bio, i taj gospodin koji ti je spasio život", neki su od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo