PODNEVNI KONCERT / 'Mostovi' konačno vani - predstavljen novi album Rundek Cargo Trija

Image

Darko, Duco i Isabel u Tvornicu dolaze 18. lipnja gdje će izvoditi novi materijal i brojne starije pjesme iz bogate Rundekove karijere

1.6.2015.
15:42
VOYO logo

Ukoliko ste ovu subotu ujutro bili u Vinylu ili možda negdje u blizini, do vas su dopirali zvuci „Mostova“.

U točno 12 sati započela je ekskluzivna prodaja novog albuma, a prvih stotinjak kupaca ostvarilo je pravo ulaza na koncert u Tvornici kulture čiji je datum sve do tada bio dobro čuvana tajna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darko, Duco i Isabel u Tvornicu dolaze 18. lipnja gdje će izvoditi novi materijal i brojne starije pjesme iz bogate Rundekove karijere.

Koncert je stajaći prema njegovoj želji i to za 800 ljudi kako u Tvornici ne bi bila gužva, budući da ovaj album ima energiju koja uz snažne emocije mami i na ples!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Morska“ premijera „Mostova“ održat će se dan nakon Zagreba, 19. lipnja na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Set lista u Vinylu predstavila je četiri od 11 pjesama s novog albuma: bile su to nedavno objavljeni „stiskavac“ „Don Juan“ – kako kaže Rundek, prodorna „Ima ih“, romantična „Mostovi“ i plesna „Indijska“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz navedene, „MOSTOVI“ će vas zavesti pjesmama „Clouds“, „Ne zaboravi me“, „Vitamini“, „Džaba“, „Vidova“, „Midnight Calypso“ i „Mijenjamo mjesto“.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete kupiti online putem sustava Entrio i na prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 80 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo