RODILA DJEVOJČICU / Mostova zastupnica objavila sretnu vijest: 'I došla nam je mala Perina...'

Image
Foto: Facebook/Ivana Ninčević Lesandrić

Saborska zastupnica Mosta Ivana Ninčević-Lesandrić objavila je na Facebooku da je rodila djevojčicu Perinu

6.10.2019.
20:15
Facebook/Ivana Ninčević Lesandrić
VOYO logo

Saborska zastupnica Mosta Ivana Ninčević-Lesandrić objavila je na Facebooku da je rodila djevojčicu Perinu. 

"I došla nam mala Perina. 4,5 kilograma i 54 centimetara. Malo nas je namučila, ali neka je ona nama živa i zdrava. Ovo drugo će proći", napisala je zastupnica Mosta na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

Zastupnicu iz Solina javnost je najviše zapamtila kada je u listopadu 2018. tijekom rasprave o oporbenom prijedlogu za opoziv ministra zdravstva Milana Kujundžića, rekla kako je imala spontani pobačaj u trećem mjesecu trudnoće te joj je u splitskoj bolnici rađena kiretaža naživo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tamo sam otišla kao i svaki građanin koji plaća puno osiguranje i s punim povjerenjem. Svezali su mi ruke i noge i započeli proces kiretaže naživo. Bez anestezije, naživo. Struganje maternice, unutarnjeg organa – naživo. To je bilo 30 najmučnijih minuta u mom životu", rekla je Ninčević Lesandrić i istaknula kako je to iskustvo morala podijeliti  zbog svih ostalih žena.

Njezina ispovijest šokirala je mnoge, ali i izazvala lavinu reakcija. Brojne Hrvatice koje su imale slična iskustva odlučile su o njima javno progovoriti i upozoriti na sve što se događa u našim bolnicama. Samo je na adresu ministra zdravstva Milana Kujundžića stiglo 400 ispovijesti u kojima žene, potpisane imenom i prezimenom, opisuju kako su na mnogim ginekološkim odjelima doživjele bol koju nikada neće zaboraviti, ali i uvrede, psovke, poniženja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo