PETROV JASNO PORUČIO / 'Most sada ide na izbore, nema preslagivanja ni sa kim jer su nas svi prevarili'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Čelnik Mosta Božo Petrov čestitao je HDZ-u i SDP-u na tome što su srušili Vladu izjavivši da je 'jasno tko s kim surađuje'

16.6.2016.
17:17
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Sabor izglasao nepovjerenje Tihomiru Oreškoviću, čime je pala i hrvatska Vlada, čelnik Mosta Božo Petrov obratio se javnosti. 

"Čestitam i HDZ-u i SDP-u jer u zadnjih šest mjeseci dvije najvažnije odluke koje su imali postigli su zajednički - izbor ustavnih sudaca i odluku o premijeru. Mislim da je danas i svim građanima jasno na koji način i tko surađuje. Oni koji su trebali s nama surađivati u Vladi nisu, ali su zato surađivali s drugom stranom. U ovom trenutku im čestitam, a valjda će i građani to znati prepoznati nakon svega ovoga što se događalo. Nisu pružili pravu priliku ovoj vladi i držali su figu u džepu. Svaka čast", izjavio je Petrov. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Most sada ide na izbore, ostaje samo dogovor za termin. Ja vjerujem da će biti u kasnijem trenutku jer u svim normalnim, uređenim državama je to najesen", dodao je. 

"Nema preslagivanja ni sa kim jer su nas svi prevarili. Skočili su u provaliju, ali njih morate pitati zašto su to napravili", poručio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje da li mu je žao što su ušli u koaliciju s HDZ-om, Petrov je rekao: "Nikada mi nije žao kada steknem novo iskustvo". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo