MOST OTKRIO KAKO PLANIRA UŠTEDJETI MILIJUNE: / 'Proveli smo detaljnu analizu auta, mobitela, kartica...'

Image

Most je na svom Facebooku profilu poručio da je pripremio prijedlog racionalizacije troškova. Time, će se kažu iz Mosta, uštedjeti deseci milijuna kuna poreznih obveznika.

9.3.2016.
11:41
VOYO logo

Prema tom prijedlogu, ministri više ne bi imali pravo na auto i vozača 24 sata dnevno, već samo radnim danima od 6 do 22 sata. Uveli bi se i limiti na hotelski smještaj, u zemlji dnevno 500, a u inozemstvu 1000 kuna. Zamjenici ministra moći će na mobitele potrošiti puno manje nego do sada, 300 kuna mjesečno, a šefovi agencija samo 75 kuna.

Image
PRVI PRAVI POTEZ MOSTA: /

Ministrima se radikalno režu troškovi za aute, mobitele, putovanja...

Image
PRVI PRAVI POTEZ MOSTA: /

Ministrima se radikalno režu troškovi za aute, mobitele, putovanja...

Orepić sredio neke stvari u svom Ministarstvu

Podsjetimo i da je ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić krenuo u racionalizaciju u svom ministarstvu. Ukinuo je pravo na službeni automobil zamjenicima, pomoćnicima i šefovima policije te ih je dodijelio policijskim službenicima na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orepić je u RTL Direktu najavio da će se plaće policijskih službenika početnika uskoro izjednačiti s plaćama carinika treće vrste čime Ministarstvo želi, ako je najavio Orepić, napraviti prvi korak u rješavanju pitanja nepravednih plaća. Policijski službenici početnici uskoro će dobiti povišicu od 226 kuna.

MOST PRIPREMIO PRIJEDLOG RACIONALIZACIJE TROŠKOVA KOJIM ĆE SE GODIŠNJE UŠTEDJETI DESECI MILIJUNA KUNA POREZNIH OBVEZNIKA]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon provedene analize troškova, ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović (Most nezavisnih lista) u Vladinu je proceduru uputila prijedlog izmjene Odluke o uvjetima korištenja službenih automobila, mobilnih telefona, redovnih zrakoplovnih linija, poslovnih kreditnih kartica, sredstava reprezentacije te načinu odobravanja službenih putovanja", objavio je Most na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo