'ČISTA VODA' / Ovo su nositelji lista Mosta i partnera: Marija Selak Raspudić u prvoj izbornoj jedinici

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Prijedloge lista i kandidata za parlamentarne izbore danas će predati Državnom izbornom povjerenstvu

26.3.2024.
10:54
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Most, Hrvatski suverenisti i Nezavisna lista mladih predstavili nositelje liste za predstojeće parlamentarne izbore. Na predstavljanju su sudjelovali nositelji lista za većinu izbornih jedinica. Oni će Državnom izbornom povjerenstvu danas predati prijedloge lista i kandidata za parlamentarne izbore.

"Mi smo predstavili kao politička stranka konkretan program. Prvi predajemo svoje liste", kazao je Nikola Grmoja. "Pokazujemo da smo politička snaga koja vodi brigu i o staroj dijaspori, o našim Hrvatima u BiH", kazao je Grmoja. "Nama kampanja ne treba, činjenica da smo bili na strani građana, to je dovoljno", dodao je. "Bili smo suprotstavljeni HDZ-u, SDP-u i Možemo", dodao je. "Nama je potrebna čista voda, voda čisti i razotkriva korupciju. Most je otkrivao afera", kazao je. "Uvijek ćemo biti na strani građana, a ne na strani tajkuna, korporacija, banaka", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GRMOJA PROPJEVAO /

Most za izbore napravio pjesmu, u njoj jednu dionicu izvodi i njihov kandidat za premijera

Image
GRMOJA PROPJEVAO /

Most za izbore napravio pjesmu, u njoj jednu dionicu izvodi i njihov kandidat za premijera

Nositelji lista

Grmoja je potom predstavio nositelje lista.

Izbornu listu u prvoj izbornoj jedinici nosit će Marija Selak Raspudić, u drugoj Nino Raspudić, u trećoj Željko Sačić, u četvrtoj Josip Skočibušić, u petoj Marijan Pavliček, u šestoj Nikola Grmoja, u sedmoj Zvonimir Troskot, u osmoj Marin Miletić, u devetoj Miro Bulj, u desetoj Božo Petrov, a u 11. izbornoj jedinici Hrvatska republikanska stranka iz BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazak Milanovića je opravdan i to s tezom da su institucije korumpirane. To mi dijelimo. Ali može li rješenje biti Radimir Čačić. Ako je njima primarno, onda neka podrže one koji su u tome najaktivniji", kazao je Nino Raspudić.

"Ja sam uputio na problem migrantske krize u Hrvatskoj. Ta moja inicijativa nije stavljen na dnevni red. To su zadaće koje su pred nama. Tu je i borna protiv korupcije i sve što pridonosi boljitku Hrvatske", kazao je Sačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Poslušajte kako zvuči pjesma Mosta 'Na tvojoj strani'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo