ekskluzivno s bajagom: / 'Moja djeca slušaju moje pjesme'

Nakon što je odradio balkansku turneju s Jelenom Rozgom, Momčilo Bajagić Bajaga toliko se inspirirao da je napisao i snimio novi album. Sve detalje ekskluzivno je podijelio s nama.

1.7.2012.
18:14
VOYO logo

Iza njega je 30 godina čistog rock'n'rolla, tisuće koncerata po cijelom svijetu, 12 albuma i još mu nije dosta. Momčilo Bajagić Bajaga i s navršene 52 godine udara po svom. Daljina, dim i prašina njegov je novi album koji je već iznjedrio nekoliko hitova.

"Gledao sam komentare na YouTubeu i malo sam se zabrinuo pošto nije bio ni jedan loš komentar, izgleda kao da smo nešto namještali, a stvarno nismo", kazao je.

'Ako treba da je kraj' balada je koja već miriši na jednu od onih koja će se vrtjeti i za 20 godina, a u zbirki poezije 'Vodič kroz snove' nalaze se sve one pjesme koje su mu obilježile karijeru.

"Ja nikada ne znam koja će pjesma postati hit. Teško je i pretpostaviti. Uvijek radim da pjesma bude hit, ali neke su me znale i iznenaditi", priznao je.

Također je otkrio i kako njegova djeca slušaju i vole njegove pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slušaju moje pjesme. Nije da ih tjeraju, sami žele skušati", rekao je.

O supruzi Emiliji, ljubavi iz srednjoškolskih dana, džentlmenski nikada ne priča. I zapravo je prava rijetkost što kao rock'n'roll zvijezda tijekom 30 godina na sebe nikada nije uspio navući neki skandal.

Više pogledajte u prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo