oporbena koalicija? / 'Moj amigo iz Sabora': nakon Pernarovog ribanja SDP-a Maras ga poziva na zajedničku koaliciju?

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Maras je komentirao Pernarove natpise na društvenim mrežama te se, po svemu sudeći, slaže s njim

7.5.2018.
12:56
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom Facebooku je, nakon što je uputio niz kritika na račun SDP-a, napisao kako je njegova stranka spremna ući u koaliciju s SDP-om. "Kažu drugovi iz SDP-a da im nitko neće uzeti crvenu zvijezdu, kamo sreće da zaista skrenu u lijevo i odbace slugansku politiku spram Washingtona i njihov imperijalistički koncept.

Da stanu na stranu radnika koji žive od rada, a ne banaka koje žive od kamate. Da stanu na stranu istine i pravde, a ne na stranu jačeg. Da stanu uz radnike, a ne uz privatizacijske tajkune. Da stanu uz ovršene, a ne uz odvjetnička društva i javne bilježnike. Da stanu uz Palestince, a ne uz cioniste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da SDP ima crvenu zvijezdu u srcu, a ne samo u formi bedža na odijelu, ne bi nakon idućih izbora koalirao s HDZ-om, nego s nama. Ne bi bilo niti potrebe za osnivanjem Živog zida, niti bi bilo deložacija, niti bi HDZ došao na vlast u doba Sanadera", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove natpise komentirao je Gordan Maras koji, iako mu ne bi bilo prvi puta, dijeli mišljenje s Pernarom te i sam tvrdi kako mu ne bi bilo mrsko biti u koaliciji sa Živim zidom.

"Vidim da bi Ivan Pernar rađe koaliciju sa SDP-om nego HDZ-om. Ja na koaliciju sa HDZ-om nikada ne bi pristao. To znači da bi ja rađe u koaliciju sa ŽZ nego sa HDZ-om. Znači za koalicijom HDZ-a i SDP-a neće biti potrebe ukoliko je moj amigo iz Sabora iskren", napisao je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo