pozlilo mu na badnjak / Mladić optužen za napad na liječnika umro u zatvoru: 'Kad su ga donijeli u bolnicu, bio je natečen'

Misteriozna smrt u zatvoru Remetinec mladića optuženog za napad na liječnika na Jordanovcu

2.1.2020.
7:00
VOYO logo

Mladić koji je s majkom, bratom i sestrom bio optužen za napad na liječnika na Jordanovcu kao i za demoliranje bolničkog inventara, misteriozno je umro u zatvoru.

Iz za sad još uvijek nepoznatih razloga, mladiću je u istražnom zatvoru u Remetincu pozlilo na Badnjak, nakon čega je u komi prevezen u bolnicu gdje je preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj traži samo jedno, a to je istina.

Mirsad Šečić (27) je iz zatvora u lošem stanju na Badnjak prebačen na Rebro, gdje je prije dva dana preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dogodilo u Remetincu uoči Božića, cijelo vrijeme pita se njegova obitelj.

"Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen. Glava. Čitav je bio naotečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad, nikad, nikad", rekla je Rukija Beganović, majka preminulog mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirsad je u zatvoru bio zbog incidenta u bolnici Jordanovac kad je zajedno s obitelji, nakon što mu je umro otac, vikao na dvojicu liječnika, prijetio im smrću pri čemu je razbio staklo na vratima.

"Je da su razbijali. Kćerka mi razbijala ova od 12 godina. Sina su mi optužili da je doktora tukao", rekla je Rukija Beganović, a na pitanje ima li istine u optužbi odgovorila je da "mediji svašta pišu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zatvoru su zbog incidenta tada prvo završili majka i brat koji kaže da je tada protiv njih izneseno nekoliko laži.

"Da se moja mama prijetila sa bombama, da smo mi njih istukli, da su oni bili u nekim masnicama, da su oni dobili letvama batina, čak je jedna sestrica navela da ju je moja sestra Valentina Šečić istukla, rebra", izjavio je Sultanijo Šečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok obitelj sumnja da je na Badnjak u Remetincu izbila tuča u kojoj je stradao Mirsad, iz Ministarstva pravosuđa demantiraju i poručuju: "Zatvoreniku je pozlilo, odvezen je u bolnicu i prema neslužbenim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Čeka se službena dokumentacija".

I dok će se za pravi uzrok smrti očito morati pričekati obdukcija, obitelj traži samo istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam htjela dati svog sina na obdukciju, htjela sam kako sam ga rodila, da čitav ide takav u zemlju, ali pošto oni traže istraživanje da ide na obdukciju da se ustanovi da li je to udarac, da li je to droga, da li je nešto fizički bilo", rekla je Rukija Beganović.

"Samo želim da se to dokaže kako treba da se dokaže, da se ništa ne taji jer ne želim da se taji smrt od moga brata", rekao je Sultanijo Šečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je bio uzrok smrti, znat će se tek kad završi obdukcija.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo