MLADI SPLIĆANIN STVARNO MRZI JEDNOG POLICAJCA: / Izmišljao nevjerojatno kreativne pakosti

Image

35-godišnjak iz Splita, čini se, jako želi napakostiti jednom policajcu. Zato je u više navrata dizao lažnu uzbunu kako bi mu se 'osvetio'.

2.11.2016.
22:51
VOYO logo

Muškarac je u lipnju dva puta zvao policiju kako bi prijavio da je policijski službenik za vrijeme radnog vremena bio u alkoholiziranom stanju te se zbog alkoholiziranosti pridržavao za ogradu. Htio je inicirati postupanje policije protiv tog službenika.

Policija žurno izašla na teren, no dojava je bila lažna

Policajci su nakon prve prijave utvrdili da dojava nije istinita. Nešto kasnije istog dana, taj je 35-godišnjak ponovno nazvao policiju, ovog puta kako bi dojavio da ga je isti taj policijski službenik 'u alkoholiziranom stanju ugrozio svojim osobnim vozilom kao pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu', sve zbog prethodnih postupanja policijskog službenika (1967.) prema njemu, priopćio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nakon ove dojave policajci su žurno izašli na teren kako bi pronašli navodno alkoholiziranog kolegu koji je vozio, no opet su utvrdili da je dojava - lažna.

Podignuta optužnica zbog lažnih uzbuna

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon provedenih dokaznih radnji, podiglo optužnicu protiv 35-godišnjaka zbog počinjenja 'produljenog kaznenog djela lažne uzbune iz članka 316. Kaznenog zakona u svezi s člankom 52. Kaznenog zakona', stoji na stranicama DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo