Mladi Jastreb sa suborcima razvalio vrata i pokušao odvući ozlijeđenu kobilu

4.6.2013.
20:37
VOYO logo

Mladi Jastreb u pratnji nekih suboraca došao je po kobilu koju su 19. svibnja izgrizla njegova dva izgladnjela psa i dobro preplašio veterinare na Klinici za kirurgiju koji je već nekoliko dana liječe.

Razvalio je vrata, protestirao zbog "lošeg stanja kobile" i pokušavao je odvući, zbog čega su na intervenciju stigla i tri policijska patrolna vozila, a Borković se nakon razgovora s njima smirio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemaju nalog za zaplijenjenu?

Navodno, osim naloga za transport, na Veterini još nemaju službeni dopis Veterinarske inspekcije da je kobila zaplijenjena i poslana na liječenje.

Incident Mladog Jastreba na Veterini uslijedio je, podsjetimo, nakon što je na jezivoj videosnimci na YouTubeu prikazano kako njegovi psi podivljali od gladi jedu uho i but nesretne kobile zapetljane u tzv. visećoj stojnici, ali je Borković tvrdio da su je lizali i pomagali joj da ustane. Policija je, kako smo već pisali, protiv njega podnijela kaznenu prijavu za ubijanje ili mučenje životinja nakon što mu je oko Uskrsa uginulo osam konja. Kobila na Veterini, neslužbeno se doznaje, pothranjena je, ali se dobro oporavlja. Na fakultetu su odlučili da neće podnositi prekršajnu prijavu protiv Borkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo