STIgli na gostujući teren / Mladež HDZ-a na Iblerovom trgu: kolegama iz SDP-a uručili poziv na sučeljavanje

Image

Kako je Bilaver rekao, na ovaj su se potez odlučili nakon što su analizirali program svojih kolega iz SDP-a koji je 'nekvalitetan, pun fraza ' floskula'

2.9.2016.
15:41
VOYO logo

Predstavnici Mladeži HDZ-a, predvođeni Josipom Bilaverom, odlučili su se danas na jedan prilično neuobičajen potez.

Oni su, naime, uručili pisani poziv na sučeljavanje svojim kolegama iz Foruma mladih SDP-a kako bi debatirali o pitanjima vezanima uz mlade u Hrvatskoj. Stigli su na Iblerov trg, ispred SDP-ovih prostorija čak su i održali konferenciju za novinare, a potom su na porti uručili kuvertirani poziv na sučeljavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Bilaver rekao, na ovaj su se potez odlučili nakon što su analizirali program svojih kolega iz SDP-a koji je "nekvalitetan, pun fraza, floskula i netočnih informacija".

Posljednjih godina se kao ključno pitanje za mlade u Hrvatskoj isprofiliralo stručno usavršavanje i visina naknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mladež HDZ-a nije za ukidanje te mjere, ali mi smo za to da se fokus s javnog sektora prebaci u privatni sektor jer smatramo da je budućnost mladih u privatnom sektoru", rekao je Bilaver.

Upitan što mu kao mladom političaru znači podrška austrijskog ministra vanjskih poslova Sebastiana Kurza, Bilaver je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da mi godi njegova podrška na izborima. Mislim da je to poruka svim mladim ljudima da se odluče baviti javnim pozivom i da na neki način svoje djelovanje usmjere za dobrobit čitave zajednice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo