Mladi nacionalisti protiv domaćih izdajnika

26.3.2012.
9:21
VOYO logo

Hrvatska čista stranka prava 13. travnja u Zagrebu organizira Međunarodnu nacionalističku konferenciju, a 14. travnja mimohod kroz Zagreb pod nazivom "Za generale", izvijestili su jutros. Mimohod još uvijek nije prijavljen policiji.

Mjesto održavanja i točan popis govornika ove desničarske konferencije još nisu poznati, a iz stranke kažu da će biti objavljeni naknadno. Kako su napisali, tema Međunarodne nacionalističke konferencije je "Važnost povezivanja nacionalista Europe", te je najavljeno da će o toj temi na konferenciji kao domaćini govoriti Josip Miljak, Frano Čirko, prof. dr. Tomislav Sunić, te gosti iz srodnih organizacija diljem Europe (iz Mađarske, Bugarske, Poljske, Belgije, Njemačke, Austrije itd.). Organizator konferencije je HČSP-ovo obrazovno tijelo – Pravaška akademija "Milan pl. Šufflay".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon konferencije s početkom u 11 sati bit će organiziran mimohod kroz Zagreb pod istim nazivom "Za generale", a koji pomladak čistih pravaša organizira povodom godišnjice presude hrvatskim generalima u Haagu. Kako su izvijestili, početna točka mimohoda je Trg kralja Tomislava, a završna Trg bana Jelačića, gdje će biti održani i prigodni govori. Organizator mimohoda je Mladež HČSP-a.

"Mimohodom i govorima ćemo jasno, bez ustručavanja, reći što mislimo ne samo o presudi, nego i o domaćim izdajnicima koji su hrvatske generale doveli u poziciju da im se sudi po svjetskim inkvizicijskim sudovima", stoji u najavnom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo