DOZNAJE DANAS.HR / Mišo Kovač završio u bolnici! Hitna ga sinoć vozila na Firule. Leži na pulmologiji

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Legenda hrvatske zabavne glazbe sinoć je kolima Hitne pomoći odvezen u Klinički bolnički centar Split

28.11.2023.
12:00
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Mišo Kovač završio je u bolnici. Kako doznajemo od izvora bliskoj obitelji Kovač, sinoć je kolima Hitne pomoći zbog jako visoke temperature prebačen u KBC Split i trenutno se nalazi na odjelu pulmologije.

Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako radovali.
" Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata", jednom prilikom je rekao Mišo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Prebolio koronu prije dvije godine

Glazbena legenda Mišo Kovač koji iza sebe ima dvadeset dijamantnih, deset platinastih ploča i stotine hitova prije dvije godine dobio je koronavirus i završio u bolnici. Fanovi su tada za njega strahovali jer osim što je već bio prešao 80. godinu ima i tri bajpasa.

Image
Foto: Borna Filić/Pixsell

A zbog respiratornih problema 2019. je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća, a samo nekoliko dana prije toga održao je nezaboravni koncert u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video: Vukovar ga je čekao, ali neće ga dočekati. Mišo zbog bolesti otkazao nastup

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo