NAŠI PROTIVNICI U 'BANANI' / Mislite da je Bilić na mukama? Pogledajte onda njih!

Image
Foto: AP

Slavenu Biliću su posljednjih dana ozljede obrambenih igrača zadavale glavobolju, ali ako stanje u hrvatskom kampu usporedimo s onim u redovima suparnika iz skupine, naš izbornik može biti sretan.

29.5.2012.
11:24
AP
VOYO logo

Njegov kolega na irskoj klupi GiovanniTrapattoni u ponedjeljak na treningu nije mogao računati na čak četiri važne obrambene karike. Otprije ozlijeđenima ShayjuGivenu i JohnuO'Sheau, pridružili su se braniči DarrenO'Dea i PaulMcShane. Spomenuti kvartet neće biti na raspolaganju talijanskom stručnjaku za trening-utakmicu kojeg će Irci odigrati protiv talijanskog niželigaša Montecatinija.

U još težoj situaciji nalaze se Talijani. Afera Scommessopoli i policijski upad u pripremni kamp potpuno je uzdrmala Azzure. Nakon što je zbog optužbi za umješanost u namještanje iz reprezentacije udaljen DomenicoCriscito, policija je potvrdila kako je i LeonardoBonussi, inače član Juventusa, također pod istragom. U njegovom slučaju, izbornik CesarePrandelli neće posegnuti za radikalnim rješenjem pa se očekuje Bonussijev nastup na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok talijanski stručnjak plače nad svojom sudbinom i tajmingom za novu aferu, potpredsjednik talijanskog saveza DemetrioAlbertini kao da živi u paralelnom svemiru.

"Nisam zabrinut, ovaj skandal neće nas uzdrmati. Sjetite se samo da samo sličnu situaciju imali i 2006. godine pa smo uzeli svjetski naslov. Možda nam ovo donese sreću u Poljskoj i Ukrajini", optimističan je usprkos svemu Albertini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muke svojih protivnika u skupini iz gotovo idilične atmosfere prate Španjolci. Već su se ranije pomirili s izostankom Puyola i Ville, a osim tog hendikepa problema za VicenteaDelBosquea nema pa optimizma ima na pretek.

"Gladni smo novih uspjeha i trećeg naslova u nizu!", poručuje FernandoTorres čiji bi preporod mogao biti značajan adut Furije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo