'MISLILI STE DA ZNATE ŠTO ZNAČI BAHATOST? NE ZNATE': / Pogledajte fotografije s jedne od najljepših hrvatskih plaža

Image

Jedna ogorčena čitateljica poslala nam je fotografije s plaže Pisak u Selinama kraj Paklenice gdje su vozači automobila svojim bahatim ponašanjem jednostavno pretjerali.

1.9.2017.
11:40
VOYO logo

Prekrasnu plažu Pisak u naselju Seline kod Paklenice često se zbog svoje ljepote uspoređuje s mnogo dužim Zlatnim ratom na Braču. Nažalost, na prirodnoj plaži Pisak kupači često ne mogu bezbrižno uživati zbog nekulturnih pojedinaca. Naime, jedna nam je ogorčena čitateljica poslala mail u kojem je priložila fotografije s te plaže na kojima se vidi nekultura i bahatost pojedinih vozača automobila koji su svoja vozila odlučili parkirati tik pred ulaz u more ili pak nekoliko centimetara od glava kupača koji se sunčaju na plaži.

Image
Image

Njezin mail prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislili ste da ste vidjeli svu bahatost ovog ljeta po plažama. E, pa niste vidjeli plažu u Selinama.

Image

Ljudi doslovce ulaze s autima u more, ruju po plaži i najgore od svega voze se na centimetar od glava kupača, što je izuzetno opasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da napišem nešto o plaži Pisak. To je predivna prirodna plaža, nastala tokom rijeke iz NP Paklenice. Stoljećima kanjoni Paklenice kotrljaju kamenčiće i tvore dvije predivne plaže u Selinama. I dok druge općine navoze šljunak i trude se imati lijepu plažu i onda je čuvaju kao oko u glavi, u Selinama predivnu kilometarsku prirodnu plažu koja je Bogom dana nisu u stanju ni očuvati.

Image

To je najljepša plaža u ovom dijelu Dalmacije, koja neodoljivo podsjeća na manju verziju Zlatnog rata. Osim devastacije svakodnevnim prometom koji se iz nezamislivih razloga odvija po njoj, plaža je redovito kopana bagerima, a šljunak odvožen za izgradnju obližnjih kuća u mjestu. Tko će odgovarati za to? Kad će prestati uništavanje ove predivne plaže? Kako će je dovesti u prvobitno stanje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Molila bih Vas da ostanem anonimna zbog narednih godina ljetovanja u ovom predivnom, ali zapuštenom mjestu Seline. Pozdrav iz najljepšeg i najzapuštenijeg mjesta na svijetu", stoji u mailu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo