koketiraju s glazbom / Miroslav Škoro i Antonija Blaće otkrivaju nove talente!

Image
Foto: RTL

Kad se kamere ugase, a produkcija i tehnika udalje sa seta, Antonija Blaće i Miroslav Škoro se bacaju na ono što im nakon voditeljskog posla u eteru RTL Televizije ide najbolje – glazbu i ples!

28.10.2014.
14:42
RTL
VOYO logo

Multitalentirani dinamični duo ni u stankama snimanja emisije "UhvatiBingoritam" ne miruje. Kad se kamere ugase, a produkcija i tehnika udalje sa seta, AntonijaBlaće i MiroslavŠkoro se bacaju na ono što im nakon voditeljskog posla u eteru RTL Televizije ide najbolje – glazbu i ples!

Image
Foto: RTL

Prevarili ste se ako ste pomislili da se ovo prvo odnosi na jaču polovicu voditeljskog para, a ovo drugo na nježniju. Naime, kada se ugase reflektori, koreografiju uvježbava Miroslav Škoro, a ne Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz onu iz emisije „Uhvati Bingo ritam“ svladao ih je još nekoliko, a svakom novom stankom na snimanju njegovo plesno umijeće je bogatije za pokoji pokret. Sve se to, naravno, odvija pod budnim okom Bingo plesačica koje priznaju da takav talent i smisao za ritam dugo nisu vidjele.

Image
Foto: RTL

Na drugom kraju studija naša Antonija koketira s glazbom. Već ste je čuli kako pjeva u eteru RTL Televizije svakog ponedjeljka u 21 sat kao prateći vokal natjecateljima emisije „Uhvati Bingo ritam“, a kako je krenula, uskoro bi se mogla pridružiti i našem kućnom bendu na violini ili, recimo, bubnjevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najbolja antistres terapija", poručila je Antonija nemilosrdno lupajući palicama po bunju. Škoro nam nije ništa poručio. Za piruetu je potrebna koncentracija. 

Nova emisija "Uhvati Bingo ritam" na programu je u ponedjeljak u 21 sat na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo