SUKOBI U HDZ-U / HDZ-ovac Miro Kovač oštro po Plenkoviću: 'Treba nam objasniti svoje poteze'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sve je više HDZ-ovaca koji Plenkoviću zamjeraju što se prije odluka nije konzultirao s članovima Predsjedništva

7.5.2017.
13:01
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

"Aktualni politički trenutak je ozbiljan. Stoga na stranačkim tijelima očekujem raspravu ne samo o kolegi Hasanbegoviću nego i o raskidu koalicije s Mostom i o tome što dalje, s kojim će političkim strankama HDZ surađivati da bi dugoročno osigurao stabilnu saborsku većinu i političku stabilnost Hrvatske”, izjavio je međunarodni tajnik stranke Miro Kovač za Jutarnji list

Sve veći broj istaknutih članova stranke HDZ-a ima sličan stav i smatra da se treba raspraviti o potezu Andreja Plenkovića, no Kovač je jedini koji se je to usudio javno i zatražiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nakon poslije sjednice Vlade na kojoj je Plenković razriješio ministre HDZ-ovci su njegov potez ocjenjili kao hrabar i državnički, sada je sve više onih koji mu zamjeraju što se prije takve odluke nije konzultirao s članovima Predsjedništva. 

Vrhunac se dogodio kada su stigli rezultati ankete Cro Demoskop koja pokazuje da je pao rejting i stranke i njezina predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi put je Plenković najnepopularniji hrvatski političar. Tako je bilo i za Karamarka i znamo kako je to završilo”, reklo je nekoliko HDZ-ovaca iz vrha stranke, piše Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo