MIRO BULJ (MOST) O SDP-u i HDZ-u: / 'Već su oni potpisali naše uvjete, trčali bi i goli do Trga bana Jelačića da smo to tražili'

Image

Miro Bulj kaže kako su SDP i HDZ "već potpisali jamstva Mosta" te da je riječ o bitnim stvarima i da će im biti teško objasniti biračima ako ih sada odbiju.

7.9.2016.
9:04
VOYO logo

"Oni su sve ovo već potpisali, ali trčali bi i goli do Trga bana Jelačića da smo to tražili. Kada je formirana vlast, sramotno su birali i imenovali ustavne suce, ljude koji nemaju niti profesionalne, niti ljudske kvalitete, a ono što je Most predlagao su odbijali. Ukoliko ćemo opet morati birati partnere za suradnju, prvo će se glasati o tih sedam točaka pa će se onda glasiti o Vladi", kazao je za Večernji list mostovac Miro Bulj komentirajući odgovore velikih stranaka na uvjete njegove političke opcije.

Na pitanje što će se dogoditi ako ih odbiju, Bulj odgovara: "To su vrlo bitne stvari, kako će objasniti zašto odbijaju promjene ovršnog zakona koji je u proceduri, proglašenje gospodarskog pojasa koji znači zaštitu nacionalnih interesa i sve ostalo. Tko odbije takva jamstva, puno je rekao o svojoj stranci i dao jasnu poruku svojim biračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i niske udarce Jambe i Beljaka te napad na majku Nikole Grmoje navodeći kako je Most naviknut na niske udarce te da ih na taj način napadaju jer nemaju nikakvih argumenata.

‘MOŽDA SI STVARAJU TEREN ZA POSLIJE IZBORA’: Petrov komentirao odgovore HDZ-a i SDP-a na uvjete Mosta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I inače Bulj navodi kako je SDP-u i HDZ-u na nišanu mahom Most "jer im je najveći trn u oku". Stoga, kaže, tako interpretiraju ankete. "Vidjet ćete da je narod sve to prozreo i prepoznao. Pričekajmo nedjelju, Most će proći jako dobro te se i dalje boriti za javni interes i stvarne promjene", kazao je Bulj.

Osvrćući se na Milanovićev zaokret u desno kazao je kako pokušava manipulirati braniteljima i desnim biračkim tijelom. "Lažno se predstavlja kao njihov zaštitnik, a još jučer ih je nemilice vrijeđao. Tako se ponašao i Ivo Sanader. Pod krinkom zaštita digniteta Domovinskog rata, a u isto vrijeme ih je izručivao i prodavao nacionalne interese", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je riječ o Plenkoviću, velike promjene u HDZ-u ne vidi. "Oko Plenkovića su ljudi koji su srušili svoju Vladu, ne vidim tu nikakav pomak. HDZ je i dalje stranka kojoj su bitniji mutni i kriminalni interesi, a ne interesi hrvatskog naroda", zaključuje Bulj.

MOST-ova JAMSTVA DOČEKANA NA NOŽ: ‘Božo Petrov je vilenjak. Nema pojma o politici’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo