BULJ DOČEKAO PLENKOVIĆA S KRAMPOM I KAMENOM TEMELJCEM: / 'Pogledajte ih dole, došli su pojest ovo janjaca što je ostalo'

Image
Foto: Facebook

Mostovac Miro Bulj položio 'kamen temeljac' na čvoru Zagvozd - Imotski, pa kritizirao Plenkovićevu Vladu zbog nerealiziranih projekata

21.5.2019.
16:22
Facebook
VOYO logo

U majici na kojoj je pisalo "Čoban, a ne stranačka ovca" Mostov zastupnik Miro Bulj objavio je na Facebooku snimku njegovog nimalo običnog dočeka premijera Andreja Plenkovića na čvoru Zagvozd - Imotski.

Naime, Bulj je u svom performansu, držeći u lijevoj ruci "kamen temeljac" na kojemu piše "OBEĆANKO! Izgradnja čvora Zagvozd - Imotski", a u desnoj kramp s drškom, izjavio kako je cijela elita s Plenkovićem prošla u automobilima kako bi "lagali Dalmatinsku zagoru, Imoćane i Zagvozd", kritizirajući ih zbog nerealiziranih projekata vlade RH koje su učestalo obećavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je prošlo pedesetak vozila pod rotacijama. Više novaca će za rotacije ta vozila potrošiti osiguranja ministri nego koliko su utrošili u Dalmatinsku zagoru zadnjih dvije godine. Laž i obećanja su davali. Zato polažem ovaj kamen Obećanko u čast tih lažnih obećanja. Izgradnja čvora Zagvozd - Imotski, spoj Imotskoga, davao sam amandman na proračun. Isti ti zastupnici, isti ti ministri, Lovro Kuščević, Kujundžić, Andrej Plenković, su bili protiv. Pogledajte ih dole, došli su pojest ovo janjaca što je ostalo i milijune kuna troškova...", rekao je Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo