Milanović bez komentara dok ne vidi mailove

5.7.2012.
15:40
VOYO logo

"Ja sam te e-mailove pročitala i mogla sam potvrditi autentičnost tih e-mailova", rekla je Mirela Holy dodavši kako poruke nije slao prvi potpredsjednik Vlade osobno. Tako je potvrdila postojanje e-mailova koje u petak objavljuje tjednik Forum.

"To nisu e-mailovi koji su bili napisani od strane gospodina Čačića nego od šefice njegovog kabineta", pojasnila je Holy. Ona nije željela komentirati bi li ovaj slučaj trebao biti okončan na isti način kao i njeno slanje e-mailova zbog kojih je podnijela ostavku na ministarsko mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću komentirati to s obzirom na činjenicu da ne mogu biti objektivna u ovom slučaju. Mislim da bi bilo nekorektno da bilo što u tom smislu govorim", izjavila je Holy.

'Vršio je pritisak na mene i na Škrelca'

Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode potvrdila je izjave svojeg bivšeg pomoćnika Davora Škrleca da je Radimir Čačić inzistirao na zapošljavanju Josipa Jambrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da je prvi potpredsjednik Vlade vršio pritisak i na mene i na njega da se gospodina Jambrača stavi i postavi na poziciju zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost", zaključila je Holy.

Čačić tvrdi da Škrlec laže, Milanović nema komentara

Radmir Čačić je u četvrtak nakon sjednice Vlade kratko kazao novinarima kako Škrlec laže, a premijer Zoran Milanović je ustvrdio je kako ne može komentirati ništa dok ne vidi sporne mailove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje politička imenovanja iz šire kadrovske baze od ljudi koje stranke nude i postoje rođačka imenovanja - supružnika, prijatelja, rođaka. Ovo drugo je apsolutno neprihvatljivo, a ovo prvo prema visokim kriterijima je dio politike, ali kada pogledam detaljno o čemu se radi, reći ću vam. Hvala", izjavio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo