Mirela Holy podnosi kaznenu prijavu

Bivša ministrica zaštite okoliša vjeruje da Rene Valčić nije pustio sporni mail u javnost jer ne zna što bi dobio od negativne medijske pažnje.

10.6.2012.
9:42
VOYO logo

Bivša ministrica Mirela Holy vjeruje da Rene Valčić nije pustio sporni mail u javnost.

"Moj je dojam da nisam odgovarala mnogim interesnim klanovima, onome vezanom uz otpad, procjene utjecaja za okoliš i energetski sektor, ali nemam nikakve dokaze. Činjenica je da je moj mail procurio u javnost na neobičan način i očekujem da nadležna tijela utvrde kako je do toga došlo", kazala je Holy u intervjuu Jutarnjem listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje vjeruje li direktoru HŽ-a koji tvrdi nije on pustio mail u javnost, Holy je odgovorila:

"Da, vjerujem mu jer ne vidim što bi dobio od takve negativne medijske pozornost", kazala je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podnosi kaznenu prijavu

Holy je najavila da će u ponedjeljak podnijeti kaznenu prijavu DORH-u i policiji, jer sumnja da ju je netko neovlašteno prisluškivao i gledao elektroničku poštu.

Ministar Ranko Ostojić rekao je u subotu u Splitu da će policija, nakon što Holy podnese prijavu, istražiti okolnosti pod kojima je u javnost izašao njezin email predsjedniku Uprave HŽ Holdinga Reneu Valčiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođa Holy je dobila uputu da, kao i svaki drugi građanin, mora podnijeti prijavu nadležnoj policijskoj upravi ili Državnom odvjetništvu nakon čega će se pristupiti provjeri", kazao je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo