Ministrova kći Mirna pjevat će na Dori

Nakon što je nastupila na Oliverovom koncertu, a okušala se i drugim glazbenim vodama, kći ministra zdravstva Darka Milinovića, Mirna, ove godine kreće i u utrku za Eurosong.

6.12.2009.
11:50
VOYO logo

Kći ministra zdravstva Darka Milinovića, 18-godišnja Mirna, ove će godine nastupiti na Dori. Potvrdio je to i sam ministar ne želeći otkriti detalje kako netko, kaže, ne bi pomislio da svojim političkim vezama pomaže krčiti put kćerkinoj glazbenoj karijeri.

Iza Mirne, mlađe Milinovićeve kćeri, već su mnoga estradna priznanja. Prema riječima obiteljskih prijatelja, glazbom se počela baviti još u osnovnoj školi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav za glazbu naslijedila je od oca, pa je tako i ona pjevala u zboru u kojem je nekad davno pjevao njezin tata. Pohađala je glazbenu školu, zna svirati glasovir, plesala je folklor, a prve prave pjevačke korake napravila je prije dvije godine na natjecanju Prvi pljesak u Gospiću, piše Jutarnji list.

Potkraj travnja ove godine u Gospiću je nastupila na koncertu Olivera Dragojevića. Pjevali su duet u pjesmi Moj lipi anđele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imala sam veliku tremu, ali nestala je kad sam se popela na pozornicu", izjavila je tada Mrna, čiji su nastup s Oliverom iz publike pljeskom popratili tata Darko i mama Blaženka.

Milinović je tada izjavio samo kako je prezadovoljan njenim nastupom, dok je Oliver kazao da bi, ako joj se pruži prilika, od nje moglo nešto biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Oliverovom koncertu, djevojka je otpjevala i pjesmu Snažno, koju i sama potpisuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo