MINISTRI O PROSVJEDU 'IZDAJNIKA': / "To je njihovo pravo, ali mogli su to činiti i posljednje četiri godine"

Image
Foto: PIXSELL, Goran Jakuš

Ministri u hrvatskoj Vladi komentirali su u utorak su, ispred Banskih dvora, prosvjed Radničke fronte održan u ponedjeljak sa zahtjevom za ostavkom cijele Vlade,

2.2.2016.
10:47
PIXSELL, Goran Jakuš
VOYO logo

Ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić rekao je da je to legitimno pravo prosvjednika, ali i dodao kako je tek šesti radni dan nove Vlade. "Mogli su prosvjedovati i posljednje četiri godine da su htjeli. Međutim, potpuno podržavam pravo na prosvjed", dodao je.

Na pitanje kad će dobiti nove kolege pomoćnike odgovorio da to treba pitati Vijeće za suradnju, ali je i izrazio nadu da će to biti ovoga ili slijedećeg tjedna. "Bilo bi vrijeme u idućih desetak dana da se stvari 'poslože' do kraja", rekao je

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo skromna imenovanja?

Ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović je, zamoljena za komentar prvog prosvjednog skupa protiv politike nove Vlade, rekla kako se svi trebaju baviti strateškim ciljevima i da prosvjedima nema mjesta. Kad je riječ o mogućem ukidanju županija, ministrica uprave kaže da su cilj ove vlade reforme i učinkovita javna uprava. "Reforme su nužne, kako bismo dobili učinkovitu javnu upravu", dodala je. Rekla je i kako će pomoćnici ministara biti "vrlo skoro imenovani" .

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković je o prosvjedu Radničke fronte rekao da živimo u demokraciji i da svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje i stajališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'IZDAJNICI' NA MARKOVOM TRGU: Održan prvi veliki prosvjed protiv vlasti

Image
IZDAJNICI NA MARKOVOM TRGU: /

Održan prvi veliki prosvjed protiv vlasti

Image
IZDAJNICI NA MARKOVOM TRGU: /

Održan prvi veliki prosvjed protiv vlasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo