Ministarstvo kulture neće kazniti golišavu zaposlenicu

Vidjevši fotografije golih grudi svoje službenice ministrica kulture Andrea Zlatar je najavila sankcije protiv nje.

13.6.2012.
18:31
VOYO logo

Ministrica kulture Andrea Zlatar ekspresno je, vidjevši fotografije golih grudi svoje službenice Jelene Mikše u Poznanju, najavila sankcije protiv nje. Jelena se ogriješila o Etički kodeks državih službenika iako je u Poljsku na utakmicu Irske i Hrvatske putovala privatno. Jelena inače radi kao referentica u pismohrani ministarstva.

Međutim, danas je nakon zajedanja etičkih povjerenika Gordane Majcen i Borisa Jurinića prvo odlučeno da se odluka prolongira na 30 dana, što je potvrdila i glasnogovornica Nataša Petrinjak, nakon čega je ubrzo stigla i oslobađajuća presuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, odlučeno je kako protiv Jelene Mikše neće biti sankcija, iako ih je najavila ministrica Zlatar, piše Jutarnji list.

''Porazgovarali smo sa službenicom i upozorili je da takvo što više ne ponavlja'', objasnili su u Ministarstvu kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Jelena i Viktorija Mikša, obje članice HDZ-a, u rekordno kratkom vremenu postale su najpoznatije hrvatske navijačice. Njih dvije zablistale su uoči utakmice s Irskom kad su skinule grudnjake i ponosno pokazale svoje atribute, a fotografije koje su snimili znatiželjnici osigurale su im da postanu instant-hit na Facebooku, ali i u svim domaćim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo