MINISTARSTVO IZMIJENILO NATJEČAJ: / Rok za odabir pet članova ekspertne radne skupine produžen za još 30 dana

Image
6.7.2017.
15:52
VOYO logo

Kako se navodi u priopćenju objavljenom na internetskim stranicama MZO, kandidate koji su se javili na natječaj za pet članova ERS za provođenje kurikularne reforme od 22. svibnja MZO obavještava da je za dodatnih 30 dana produljen rok obavijesti kandidata o odabranim članovima.

"Naime, kako se sjednica Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije nije održala u razdoblju od 22. svibnja do 4. srpnja 2017. godine, Povjerenstvo neće biti u mogućnosti u zadanome roku koji je predviđen Javnim natječajem obaviti odabir kandidata. Stoga je Posebno stručno povjerenstvo svojim zaključkom, na sjednici održanoj 4. srpnja 2017. godine, odlučilo da se rok za odabir kandidata produlji za dodatnih 30 dana", stoji u obrazloženju odluke o izmjeni javnoga natječaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o natječaju objavljenom 22. svibnja kojim se odabiru jedan stručnjak u odgoju i obrazovanju s najmanje deset godina iskustva u osnovnoj školi, jedan stručnjak iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, dva znanstvenika iz područja odgoja i obrazovanja te jedan stručnjak iz Ministrastva znanosti i obrazovanja.

Rok za prijave bio je 7. lipnja, a rok za obavijest kandidata o rezultatima natječaja bio je 30 dana nakon isteka roka za prijavu, odnosno, 7. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike