Isporuka zastava / Ministarstvo branitelja kupuje 20.000 zastava za više od 2 milijuna kuna

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prema zakonu se branitelji ispraćaju uz vojne počasti i uz zastavu na lijesu, a iz Ministarstva su rekli da si ne mogu dopustiti da branitelj ostane bez zastave

5.7.2017.
8:20
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Upravo se odvija natječaj vezan za javnu nabavu vezano uz isporuku državnih zastava koje je raspisalo Ministarstvo hrvatskih branitelja, za potrebe održavanja pogreba uz vojne počasti, piše Večernji list.

U razdoblju od četiri godine je okvirna količina državnih zastava koju ministarstvo potražuje 20.000 komada, a za to su osigurana sredstva u Financijskom planu Ministarstva hrvatskih branitelja.

Natječaj precizira i izgled zastave, koja treba biti jednostruka, izrađena iz tkanine koja je postojana na svjetlost, vremenske utjecaje i starenja, nije sklona gužvanju, tiskana u cijelosti tehnikom obostrane vidljivosti cjelokupnom površinom, dimenzija 150x300 cm, opšivena s četiri strane resom zlatne boje dužine cca 4,5 centimetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procijenjena vrijednost nabave je 2,140.000,00 kuna, bez PDV-a.

Prema zakonu se branitelji ispraćaju uz vojne počasti i uz zastavu na lijesu, a iz Ministarstva su rekli da si ne mogu dopustiti da i jedan jedini branitelj ostane bez zastave, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo