Milinović: Jedva čekam novog ministra

16.12.2011.
20:54
VOYO logo

Nije mu žao, rekao je ministar gospodarstva Đuro Popijač, što je ušao u vladu i smatra kako su sve što je bilo moguće uspjeli obaviti. Uvijek se može i više i treba se više željeti i očekivati, dodao je, ocjenivši svoj mandat uspješnim i ispunjenim do posljednjeg dana. Popijač je izjavio kako su sve pokušali da se pronađe novi vlasnik sisačke željezare, no tijekom proteklih mjesec dana to, nažalost, nije urodilo plodom.

Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović rekao je kako se za odlazak iz vlade pripremio još prošli tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jedva čekam novog ministra, a svi pričaju o gospodinu Ostojiću, da mu predam uredne financije i uredno ministarstvo te da mu zaželim sreću da u najmanju ruku održi ovakav zdravstveni sustav'', istaknuo je Milinović, dodavši kako će biti teško iduće godine. Apsolutno mu je drago što je bio ministar i što je služio hrvatskom narodu.

Ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković novinarima je rekao kako mu je bilo čast biti na toj funkciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mislim da smo u tom resoru ostvarili važne povijesne uspjehe i naravno da mi je bilo drago'', poručio je. O tome što Hrvatska već pola godine nema veleposlanike u za nas važnim državama, kazao je da to nije jedinstven slučaj u svijetu, piše HRT.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko zahvalio je novinarima na svim kritikama jer su mu, kako je rekao, mnogo pomogle u radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo