Milinović diže utege, Antunović ima najbolje noge

Milinović na fotkanju dok vježba, Čobankovićev pad u vodu na raftingu, noge Željke Antunović – to su samo neke stvari o političarima koje najviše zanimaju građane.

6.12.2009.
23:51
VOYO logo

Otkrivene afere političara, a osobito one privatne, teme su o kojima korisnici interneta najčešće žele znati informaciju više, ne mareći pri tom koliko je ona provjerena ili službena.

Pretraživač Google.hr zabilježio je najčitanije pojmove vezane uz hrvatske političare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako, primjerice, o Ivi Josipoviću i Vesni Pusić ili članovima Vlade Davorinu Mlakaru, Radovanu Fuchsu i Slobodanu Uzelcu nećete naći ništa zabavno.

No, zato pojmovi pod kojima se traži ministar Darko Milinović i više nego zabavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni ministar najčešće se "pretražuje" kao "Milinović kauboj", "Milinović Putin" i "Milinović diže utege". Asocijacije su to na njegov fotosession samo u sportskim gaćicama kako kosi travu i diže utege te izjavu da je mišićavi ruski premijer Vladimir Putin, koji je slikan kako gol do pasa jaše konja, za njega "mala beba". Traženi su i pojmovi "Milinović umjetna oplodnja", "Milinović cjepivo".

Crkveno vjenčanje Đurđe Adlešič

Nakon što je u travnju, 20 godina nakon sklapanja građanskog braka, Đurđa Adlešič odlučila sa suprugom Staškom vjenčati i u crkvi, ta je vijest o potpredsjednici Vlade pretraživačima Googlea najzanimljivija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tučnjava' oko tepiha

Vezano uz premijerku Jadranku Kosor, korisnici interneta najzainteresiraniji su za njezin dogovor sa slovenskim kolegom, pa su najčešće upisivali "Kosor Pahor". I sukobi unutar HDZ-a bude interes javnosti, pa slijedi traženje kovanice "Kosor Bebić", a na visokom je petom mjestu i "Kosor Severina" zbog njihove "prepirke" oko medicinske oplodnje. Surferi su željeli znati više o "aferi tepih".

Naime, mediji su objavili kako je premijerka u zategnutim odnosima s ministricom bez portfelja, pa je Bianci Matković iza leđa naredila da se iz njezina ureda ukloni tepih koji si je Bianca odabrala u jednoj drugoj kancelariji. Ministrica je iz inata donijela tepih od kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar na raftingu, Petar u vodi

Ministar poljoprivrede Petar Čobanković i dalje plijeni pozornost zbog raftinga na Zrmanji iz 2006., kada je pao u vodu, pa ga traže pod "rafting", dok se SDP-ovku Željku Antunović traži pod pojmom "dobre noge" ili "Željka Antunović noge", koje, tvrde, posebno seksi izgledaju u crnim najlonkama i štiklama.

Ministar Božidar Kalmeta tražen je pod pojmovima "Kalmeta razvod" ili "Kalmeta HAC", a njegov kolega Andrija Hebrang pod "Hebrang kviz" i "Hebrang Youtube" zbog kviza u HTV-ovoj emisiji Dossier.hr, u kojem su predsjedničkim kandidatima postavljana pitanja iz hrvatske povijesti i političke sadašnjosti. Najupečatljiviji je bio Hebrang koji nije znao odgovore na neka osnovna pitanja, poput datuma kad se obilježava godišnjica akcije Oluja, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo