MILIJUNAŠ IZ ĐURĐEVCA: / Prvi put odigrao Eurojackpot pa osvojio 4,5 milijuna kuna. Od megadobitka ga dijelio jedan broj...

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Da se ponekad isplati onako usput odigrati neki loto listić, dokazuje i priča o 25-godišnjem Mariju iz okolice Đurđevca.

10.1.2017.
14:07
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Prvo ovogodišnje kolo Eurojackpota donijelo je sreću 25-godišnjem Mariju Kucelu iz Ferdinandovca pokraj Đurđevca koji je od prošlog tjedna bogatiji za 3,15 milijuna kuna. Točnije, Mario je osvojio 4,5 milijuna kuna, ali nakon što mu država uzme 30 posto poreza, na račun bi mu trebalo sjesti 'tek' 3,15 milijuna, javlja Jutarnji list.

Nije razmišljao o brojevima

Sretni mladić inače nije redoviti igrač igara na sreću. Posebno ne Eurojackpota. Dapače, prošlog tjedna ga je odigrao prvi put. 'Prolazio sam kraj kioska u središtu Đurđevca i spazio aparat na kojem se mogu odigrati loto igre. Tada mi je sinulo da bih čisto iz znatiželje mogao nešto odigrati i odlučio sam uplatiti listić za Eurojackpot. O brojevima uopće nisam razmišljao i odabrao sam ih na brzinu. Još ne vjerujem da je to nakraju ispao dobitni listić. Sve dok novac ne sjedne na račun neću vjerovati da se sreća nasmiješila meni', rekao je Mario za Podravski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘U ŠOKU SAM, JOŠ NE VJERUJEM!’: Đurđevčanin prvi put igrao Eurojackpot i osvojio milijune!

A da je osvojio pozamašan iznos saznao je surfajući internetom kad je naletio na tekst o dvojici sretnih Hrvata koji su osvojili dobitke od 4,5 milijuna kuna. Konkretno, kad je pročitao da je jedan od dobitnih listića uplaćen na kiosku u Đurđevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijunaš preko noći

'Nisam znao koje sam brojeve odigrao pa sam uzeo listić i počeo provjeravati. Pogođeni brojevi počeli su se nizati, a ja jednostavno nisam mogao vjerovati da sam taj sretnik. Dobrih sat vremena stalno sam provjeravao listić, a i sada mi je teško shvatiti da sam preko noći postao milijunaš', kaže ovaj 25-godišnjak.

Od megadobitka u iznosu 136 milijuna kuna dijelio ga je tek jedan broj, no on se time ne zamara. Dodaje i kako će nastaviti živjeti kako je živio, te da će nastaviti raditi u Hrvatskoj vojsci i neće dopustiti da ga novac pokvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo