MILIJARDERI U DUBROVNIKU ODBILI PLATITI RAČUN OD 50.000 EURA: / Sporno im je bilo piće za hostese, intervenirala i policija

Image
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Šeikov sin je navodno odbio platiti dio računa koji se nije odnosio na njegovo piće

11.6.2019.
9:05
Grgo Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Luksuzna 141-metarska jahta Yas doplovila je prekjučer u luku Gruž iz Tivta. Ubrzo se doznalo da je vlasnik emiratski šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan i da je koristi njegov sin. Nakon uplovljavanja, ekipa s jahte se zaputila u popularni klub Culture Club Revelin, koji je smješten u staroj gradskoj jezgri.

Dubrovački dnevnik doznaje da je jedan od VIP uzvanika s jahte tijekom večeri častio zgodne hostese skupim šampanjcem, a litre alkohola je popilo i prinčevo društvo sve dok nije došao podeblji račun od 50.000 eura. Anonimni svjedok je rekao kako je netko iz svite odbio platiti dio računa za piće hostesa, pa su se u cijelu priču umiješali zaštitari, a potom i policija, koja je privela mlađeg muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak platio račun

On je, pak, uz pomoć drugih gostiju uspio platiti račun koji je u domaćoj protuvrijednosti prelazio 375.000 kuna. Na policiji je završila i ženska pratnja, a nakon otrježnjenja su "veseli" gosti shvatili da su navedeni iznos naručili i popili.

Policija nije potvrdila ove informacije, kao niti Culture Club Revelin, jer oni imaju poslovnu politiku zaštite privatnosti VIP osoba koje posjećuju Dubrovnik te nude ugodnu atmosferu bez fotografa i fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, šeikov sin je još prije dvije godine bio u Hrvatskoj, a sada je ponovno svratio. Bogatstvo njegove obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Tvrtke njegova oca imaju više od 50.000 zaposlenika, a on je vlasnik i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo