Milanovićeva čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

3.8.2014.
11:05
VOYO logo

„Vojno-redarstvena operacija Oluja jedan je od ključnih događaja hrvatske povijesti. S ponosom se prisjećamo kako smo, uvučeni u razorni rat i agresiju, složno i rame uz rame branili domovinu. Svatko je dao doprinos u obrani naše države i slobode i danas zahvaljujem svim hrvatskim građankama i građanima na tome. Ali najveća hvala i poseban pijetet ide onima koji su nesebično riskirali sve, pa i svoje živote, da bismo mi danas mogli slaviti pobjedu. Zato posebno zahvaljujem hrvatskim braniteljima, jer bez njihovog junaštva, hrabrosti i žrtava ne bi bilo slobodne Hrvatske.

Na nama je da nikad ne zaboravimo njihove žrtve, jer su one utkane u same temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske. Zauvijek se moramo sjećati koliko nam je boli, suza i patnje zadao taj nametnuti rat, kako bismo znali odbaciti svaku mržnju i netrpeljivost i zlo koje donose i ujedinjeno graditi budućnost tolerancije, slobode i trajnoga mira", poručio je premijer Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima čestitam Dan hrvatskih branitelja, a svim građankama i građanima Republike Hrvatske želim sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti,“ navodi se u poruci koju je predsjednik Vlade uputio građanioma i građankama Hrvatske u ime Vlade i u svoje osobno ime, priopćeno je iz Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo