Milanovićev brat gradi vilu s bazenom - u Dubrovniku

4.7.2012.
14:37
VOYO logo

Zemljište u Dubrovniku na kojemu će niknuti ovo grandiozno zdanje s bazenom i parkingom za automobile na samome vrhu vile, Krešimir Milanović premijerov brat kupio je prije dvije godine, piše Dubrovnikpress.

Radove izvodi tvrtka Konel, a arhitekt zdanja je Vlaho Alamat. Kako neslužbeno doznaje portal, Krešimir Milanović donedavno je bio vlasnik i zemljišta iznad dubrovačke podružnice FINA-e, u srcu poslovnog središta Dubrovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi negoduju

Premijerov je brat dobio sve potrebne dozvole za radove na vili, no susjedi su prilično nezadovoljni jer radovi na gradilištu počinju već u 7 sati ujutro, a završavaju u 15 sati poslijepodne, piše portal. Buka im, žale se, tjera goste u mirnije krajeve, no odluka je gradonačelnika Andre Vlahušića da se radovi mogu vršiti u sezoni i tome nema pomoći.

Bježao od policije

Cijelo vrijeme otkad mu je stariji brat u politici, Krešimir Milanović se držao podalje od medija. U centar pažnje dovela ga je tek policijska potjera prije dvije godine u kojoj je sudjelovao. Naime, od policije, koja ga je htjela zaustaviti u redovitoj kontroli, bježao je svojim Mercedesom s 1,34 promila alkohola u krvi. Prespavao je u pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo