Milanović u društvu moćnih akcijskih junakinja

Premijer Milanović proživljava svoje profesionalne, ali i umjetničke vrhunce. Iako ovo drugo dostignuće može zahvaliti svojim kolebljivim pismom o namjerama 'A šta da radim?

7.3.2012.
12:34
VOYO logo

Naime, odmah iza prvoplasiranog Zorana Milanovića koji je pokupio više od 30 posto glasova, u natjecanju za Treću PričeST slijedi ga prva seka Splita Nevenka Bečić sa svojim pozivom "Hajdemo u planine", odnosno priručnikom za preživljavanje u divljini.

Treća je nimalo pasivna i uvijek u pokretu, prva dama najveće opozicijske stranke, HDZ-a, Jadranka Kosor, koja za Bečićkom jedva da zaostaje, jer, ipak, "put putuje", kao što kaže i naslov njene historijske novele. Obje su premašile 11 posto glasova naših čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudske peripetije prvaka Banskih dvora

Zanimljivo, u leđa ih gleda prvi naš predsjednik Vlade ikad optužen za težak kriminal, Ivo Sanader koji se u odabranim sudskim spisima pita "Prijatelji stari, gdje ste", a njega slijedi također optuženi prvi potpredsjednik Vlade, Radimir Čačić sa svojim putopisom "Sude mi"!

U drugom dijelu ljestvice nalaze se Damir Kajin i "Nije u šoldima sve" (priručnik o duhovnosti); Josip Bozanić i "Dajla, Dajla, Dajla me..." (obiteljska kronika); Slavko Linić s "Udri jače, manijače" (recesijska kuharica), Nevenkin burazer Željko Kerum i njegov krimić "Šporki stari grad", dok je zadnji Tomislav Horvatinčić sa svojim prisjećanjima "Kud plovi ovaj brod".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije još gotovo! Glasajte.

Treća PričeST

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo