Milanović: SDP uvijek čisti smeće u Hrvatskoj

Predsjednik SDP-a i hrvatski premijer Zoran Milanović u HRT-ovoj emisiji Dnevnik Plus komentirao je rezultate lokalnih izbora.

3.6.2013.
22:13
VOYO logo

Zoran Milanović je kazao da ga najviše vesele rezultati koje je SDP postigao u Splitu i Vukovaru.

''Nakon svega što se tamo događalo i što su naši suparnici pokušavali učiniti, Vukovarci su rekli ne onima koji su manjinama željeli uzeti ustavno pravo na dvojezičnost i zbog toga sam zadovoljan'', rekao je Milanović i poručio da je kampanja u Vukovaru bila ''grozna''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ona je grad vratila nekoliko godina unatrag. I sada to smeće netko mora počistiti, ali to je SDP, mi uvijek moramo čistiti smeće u Hrvatskoj'', kazao je Milanović te podsjetio da se HDZ-ov kandidat za vukovarskog gradonačelnika sam javno hvalio na televiziji da su autobusima vozili ljude na glasanje i time odgovorio na Karamarkovu opasku da su izbore u Vukovaru ''dobili autobusi''.

Komentirao i blokadu Hrvatske

''Ne pada mi na pamet da pošaljem glavnog tajnika stranke da u javnosti proglasi pobjedu'', referirao se na današnju konferenciju u HDZ-u Milanović, koji dodaje da nije razočaran porazom u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o HDZ-ovom traženju prijevremenih parlamentarnih izbora, Milanović je rekao da "uvijek možete zanovijetati", te poručio političkim protivnicima da lijeva koalicija još uvijek ima stabilnu parlamentarnu većinu.

Premijer tvrdi i da se država zbog najavljenog štrajka javnih djelatnika neće naći u blokadi, te je poručio radnicima da Vlada radi za njih, ali da nemaju novca za ispunjenje zahtjeva. Rekao je da Vlada radi sve kako bi ove godine ostvarila rast BDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo