NE ODUSTAJE: / Milanović objavio rat 'unutarnjim i vanjskim' protivnicima

12.1.2016.
9:51
VOYO logo

Tehnički premijer Zoran Milanović počeo je još jednu bitku, onu za unutarstranačke izbore koje će SDP održati početkom ožujka. Za sada mu je jedini oponent Zlatko Komadina, kojem su, prema ocjenama analitičara, šanse da preuzme kormilo socijaldemokrata minimalne.

Milanović je u ponedjeljak navečer na svom Facebook profilu objavio post i odaslao jasnu poruku kolegama u stranci, mogućim budućim protukandidatima, ali i ljudima koji će sjediti u novoj Vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljevica je sada jaka, jača je od njih"

"Ova kampanja, ovih zadnjih četiri, pet mjeseci je nešto što SDP nikada prije nije doživio niti proživio. Takva količina energije, strasti, emocija, jasno artikuliranih poruka. Pred time su se naši protivnici plašili jer su očekivali da će izbrisati ljevicu iz Hrvatske. Ljevica je sada jaka, jača je od njih.

Mislim da je SDP-u potreban netko tko će se protiv ove nepogode koja je zadesila Hrvatsku boriti jednako žestoko i žešće nego prije i u tome vidim sebe kao kandidata za novi mandat na čelu SDP Hrvatske. Iskusniji sam, s državničkim i političkim iskustvom i tu sam da služim stranci.", napisao je Milanović na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović za sada ima samo jednog protukandidata na unutarstranačkim izborima koji su zakazani za početak ožujka. Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina potvrdio je u ponedjeljak da će se kandidirati za predsjednika stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori 12. ožujka

Predsjedništvo SDP-a u ponedjeljak je jednoglasno odlučilo da će se konvencija stranke održati 2. travnja, a prethodit će joj izbori za predsjednika stranke 12. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREDSJEDNIŠTVO SDP-A: /

Komadina krenuo u borbu protiv Milanovića

Image
PREDSJEDNIŠTVO SDP-A: /

Komadina krenuo u borbu protiv Milanovića

Tu odluku još mora potvrditi Glavni odbor stranke, koji će se sastati 23. siječnja.

Image
KOMADINA POTVRDIO KANDIDATURU: /

"Važno je tko je kapetan broda, ne zbog kapetana, nego smjera"

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo