Milanović sa čelnicima održao sastanak ali njih trojica nisu došla

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović okupio je u utorak navečer u središnjici stranke predsjednike županijskih i gradskih organizacija SDP-a u gradovima, središtima županija.

17.6.2014.
22:18
VOYO logo

Bio je to prvi sastanak nakon burne sjednice Glavnog odbora SDP-a na kojoj je, prije 10-tak dana, iz stranke isključen bivši ministar financija Slavko Linić.

Stranačka pitanja, izbori...

Sjednica je bila zatvorena za javnost, a među predsjednicima županijskih i gradskih organizacija neslužbeno se moglo čuti da se razgovaralo o tekućim stranačkim pitanjima, da su se spominjali predstojeći predsjednički, ali i prošlogodišnji lokalni izbori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postavilo se i pitanje naplate članarine, odnosno imaju li članovi koji uredno ne plaćaju članarinu, pravo glasa u SDP-u. Opća je ocjena da je ovaj sastanak važan doprinos boljoj koordinaciji unutar stranke, a slijedeći te vrste najavljen je za rujan.

Sjednici su nazočili i potpredsjednik Vlade Branko Grčić te ministar obrta, malog i srednjeg poduzetništva Gordan Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obersnel, Bernardić i Komadina poslali zamjenike

Sudionici sjednice prenose kako je ona protekla u mirnom i konstruktivnom tonu. Na sastanak nisu došli predsjednici organizacija iz Rijeke, Zagreba i Primorsko-goranske županije - Vojko Obersnel, Davor Bernardić i Zlatko Komadina, koji su se ispričali ranije dogovorenim obvezama, a umjesto njih došli su njihovi zamjenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo