FOTO: / Milanović pozirao, pa pao s oklopnog vozila!

Premijer Zoran Milanović razgledavao je oklopno vozilo BOV Patria AMV, te je pozirao snimateljima i u jednom trenutku pao s vozila. Brzo je ustao, otresao prašinu s odijela i nastavio s protokolom.

5.3.2013.
12:15
VOYO logo

Predsjednik Vlade Zoran Milanović u društvu ministra obrane Ante Kotromanovića oko 10,30 sati stigao je u posjet Vojarni 'Pukovnik Predrag Matanović' u Petrinji.

Kako se doznaje, premijer Milanović razgledavao je oklopno vozilo BOV Patria AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku pao s vozila. Brzo je ustao, otresao prašinu s odijela i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice'', našalio se Milanović nakon nezgode.

Milanović se potom uputio u razgledavanje vojnih objekata u društvu načelnika GS OS RH Drage Lovrića, zapovjednika HKoV-a Dragutina Repinca, zapovjednika ZzP-a Mate Ostovića te zapovjednika Gardijske motorizirane brigade (Gmtbr) Borisa Šerića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Milanović komentirao je i sporno financijsko izvješće svoje stranke koje nisu pravovremeno objavili na internetskim stranicama.

'Uprskali smo', rekao je Milanović priznavši grešku SDP-a i dodao da nitko iz stranke nije vršio nikakav pritisak na Državni ured za reviziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je i da osoba zadužena za financijsko izvješće ima zdravstvenih problema. Smatra da je bolje da se izvješće kvalitetno napravilo nego da se bilo što objavilo na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo