MILANOVIĆ POTVRDIO - KREĆE U BITKU ZA PANTOVČAK: / Otkrio je koji će mu biti slogan, uskoro će se i obratiti javnosti

Image
Foto: Pixsell

U utrku za Pantovčak, bivši premijer i bivši predsjednik SDP-a ići će pod sloganom 'Predsjednik s karakterom'

17.6.2019.
16:35
Pixsell
VOYO logo

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović neizravno je u ponedjeljak popodne potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika države.

On je nešto iza 16 sati na svojoj facebook stranici bez ikakvih komentara objavio fotografiju s logom "Predsjednik s karakterom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOLINDA SE ČEKA, DVOJICA IZAZIVAČA SVE BLIŽE: /

Škoro '100 posto' ide na predsjedničke izbore, ovako stvari stoje s Milanovićem

Image
KOLINDA SE ČEKA, DVOJICA IZAZIVAČA SVE BLIŽE: /

Škoro '100 posto' ide na predsjedničke izbore, ovako stvari stoje s Milanovićem

Predsjedništvo SDP-a jednoglasno ga podržalo

Također, neslužbeno se doznaje da bi se Milanović u 18 sati trebao obratiti javnosti u vezi s predsjedničkom kandidaturom. Predsjedništvo SDP-a u 15,30 sati počelo je sjednicu, a Dnevnik.hr javlja kako je ondje jednoglasno podržana Milanovićeva kandidatura za predsjednika Republike. No, iako je bilo najavljeno da će se Milanović oglasiti nakon izjave predsjednika SDP-a Davora Bernardića, Milanović je prethodno već objavio da ide u utrku za Pantovčak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardić od Milanovića očekuje pobjedu

"Za ovu odluku sam dobio potporu Predsjedništva. Nastavljamo zajedno dalje, a SDP od Zorana Milanovića očekuje pobjedu na izborima", rekao je predsjednik stranke Davor Bernardić nakon sjednice Predsjedništva.

Zanimljivo je da na sjednicu Predsjedništva nije došao Zlatko Komadina, koji se ispričao obiteljskim razlozima. Dnevnik.hr piše kako je plan bio da Predsjedništvo SDP-a napokon jednoglasno donese neku odluku pa su vjerojatno smislili da oni koji ne bi bili za Milanovića i ne dođu na sdjednicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Milanović od te funkcije ne bi radio šou'

Uoči sjednice Branko Grčić kazao je da u državi imamo problem institucija, a da je Milanović pokazao da drži do principa. ''To je garancija da on može biti stup institucija'', rekao je Grčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Milanović dobar kandidat smatra i član Predsjedništva SDP-a Ivo Jelušić.

"Ne da to mislim ja ili mi, nego to misle i građani, a potvrđuju i ankete. Bio bi puno bolji od aktualne predsjednice Republike jer je kompetentniji, ozbiljniji, bolji. Tu bi funkciju obnašao onako kako bi trebalo, a ne bi od nje pravio od nje šou", kazao je Jelušić, prenosi Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Milanović bio je od 2007. do 2016. predsjednik SDP-a, a od prosinca 2011. do siječnja 2016. obnašao je dužnost predsjednika Vlade nakon što je na čelu tzv. Kukuriku koalicije predvođene SDP-om pobijedio na izborima. Nakon što je otišao s mjesta predsjednika SDP-a i Vlade, udaljio se iz politike i posvetio privatnom biznisu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo