Milanović ozbiljno 'sašio' Ivicu Todorića

Sposobnosti Zorana Milanovića nadišle su puko osvajanje premijerske funkcije u Hrvatskoj.

5.3.2012.
10:14
VOYO logo

Naime, njegovo pismo o namjerama "A šta da radim?" u samo tri dana pokupilo je više od četvrtine glasova čitatelja net.hr-a u natjecanju za Pričiginovu Treću PričeST. O oštrini konkurencije najbolje pjeva lista velikana javnoga prostora koje smo izgubili već u prvom krugu natjecanja.

Oprostili smo se, primjerice, od sjajnih domoljubnih crtica Zdenka Ljevaka "Triput sam video Titla", kolaboracije na najvišem nivou, između Darka Milinovića i Domagoja Miloševića, Ivice Todorića i njegovih priča za djecu "Na planincah", kratke priče Krune Jurčića "Neka se drugi raduju", basne "Sve ću preživit" iz pera Borislava Škegre...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, razloga za žaljenje nema, jer to samo znači da su ostali oni bolji od njih. Nevenka Bečić, primjerice, i njen priručnik za preživljavanje u divljini "Hajdemo u planine" su drugoplasirani, a u konkurenciji ostaje i njen brat Željko Kerum također.

I ove je godine vrlo uspješna Jadranka Kosorlanjska laureatkinja, drugopričesnica ovaj puta s historijskom novelom "Put putujem". Zna se, kud Ivo tud i ona - odabrani sudski spisi "Prijatelji stari gdje ste" Ive Sanadera nalaze se rame uz rame njenoj prozi s tek jednim glasom manje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kajinov 'katekizam' opako dobro stoji

A slijedi ih čovjek koji je na predsjedničke izbore išao s parolom "Svi za mnom" - Damir Kajin i njegov priručnik o duhovnosti "Nije u šoldima sve".

No, tek je počelo i ništa nije gotovo - stignu pobijediti i Tomislav Horvatinčić, Slavko Linić, Radimir Čačić i Josip Bozanić sa sjajnom kronikom "Dajla, Dajla, Dajla me..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izaberite najbolju ili najboljega! Pričestite autora najbolje ovogodišnje priče!

Treća PričeST

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo