poziv na veliku koaliciju? / Milanović: 'Ovo je tužan dan za Hrvatsku! Zaboravimo na taštinu, radimo za Hrvatsku'

Zoran Milanović je svom kratkom obraćanju poručio kako je Hrvatska iznad partikularnih interesa, te da nemamo vremena za gubljenje

12.9.2016.
0:38
VOYO logo

Nešto prije ponoć i pol šef Narodne koalicije Zoran Milanović obratio se stranačkim kolegama, partnerima i simpatizerima u MSU-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glasovi se broje, konkurencija je žestoka i bit će tijesno. Ovo nije bio sretan dan za Hrvatsku. Osam mjeseci smo sudjelovali u jednom eksperimentu. Gdje smo bili? Nigdje. Što smo radili? Ništa. Hrvatskoj treba stabilna vlada. Koja će to vlada biti, u ovom trenutku ne znamo. Trebamo zatomiti svoje osobne ambicije i taštinu i stavit se na raspolaganje državu. Kao i ovih osam mjeseci, više ne možemo", kazao je. 

Zahvalio partnerima i građanima koji su izišli na birališta i glasovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se zapitati koliko smo mi za to odgovorni i koliko zbog nas samih na ove izbore je izišlo deset posto manje ljudi nego na prošle", komentirao je malu izaznost. 

"Hrvatskoj treba stabilna vlada. Zadnjih osam mjeseci imali smo dekonstruktivnu i nestabilnu vladu. Dali smo sve od sebe i učinili sve da motiviramo ljude. Ali, očito, mogli smo i bolje", naglasio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom momentu je najbitnija Hrvatska, a ne naše osobne karijere i taštine. To je u ovom trenutku sporedno", zaključio je Milanović u svom skromnom govoru koji sluti na apel za uspostavljanjem velike koalicije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo