MILANOVIĆ OTKRIO: / Mostovci su me zvali, sastali smo se u mom uredu kasno noću

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Klub zastupnika SDP-a na jučerašnjoj je sjednici na Iblerovom trgu odlučio kako SDP danas neće nikoga predložiti za predsjednika Hrvatskog sabora.

28.12.2015.
11:12
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Kako doznaje Novi list, predsjednik SDP-a Zoran Milanović na zatvorenom sastanku zastupnika stranke je rekao da novi mandatar Tihomir Orešković nije meta za SDP, jer su stvarni suparnici zapravo ljudi u HDZ-u, a mandatar je samo figura u toj priči.

"Odlučili smo da dostojanstveno završimo ovu epizodu", rekao je Novom listu jedan od zastupnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Leko je navodno ponudio stranci da ako treba on može biti taj kandidat za predsjednika, dakle bio je spreman podnijeti taj teret, ali zajednički je zaključak bio da ne treba forsirati.

Image
LEKO JE REKAO DA ĆE PODRŽATI REINERA: /

"On je iskusan političar, obrazovan čovjek"

Image
LEKO JE REKAO DA ĆE PODRŽATI REINERA: /

"On je iskusan političar, obrazovan čovjek"

Noćni razgovori

Kako se saznaje, Milanović je detaljno kolegama ispričao kronologiju pregovora s Mostom, pa jednako tako i činjenicu da su neki Mostovci, koje nije imenovao, prije desetak dana, uoči zadnjeg kruga pregovora, njega nazivali, i to kasno navečer, te da se s njima susreo u svom uredu kasno noću. Milanović je rekao da o tome može bez kompleksa govoriti jer su sve, uostalom, snimale kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupnici SDP-a ostali su šokirani kad su čuli i da je dijelu Mosta navodno zasmetalo što je "u aktualnoj vladi bilo previše Srba", piše Novi list.

Podsjetimo, jučer nakon sastanka zastupnici SDP-a pobjegli su novinarima, a jedini je pred njih izašao Peđa Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP neće predložiti sutra nikoga za predsjednika Sabora", rekao je Grbin novinarima. "SDP će se ponašati u skladu s parlamentarnom praksom koja čitav niz godina već postoji u Hrvatskom saboru", dodao je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo