bez riječi otišao / Milanović obišao poplavljenu Banovinu. Novinari ga čekali na nasipu, u blatu, trebao se obratiti. A onda je odustao

Image
Foto: Nikola Cutuk/Pixsell

Hrvatski predsjednik danas je se nakon obilaska poplavljenih područja trebao obratiti novinarima u Petrinji. Ipak, u zadnji trenutak se predomislio, sjeo u aautomobil i odvezao, ostavljajući iza sebe začuđene novinare

18.5.2023.
15:29
Nikola Cutuk/Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović danas je prisustvovao obilježavanju 32. obljetnice osnutka specijalnih postrojbi Hrvatske vojske i Dana Zapovjedništva specijalnih snaga u Delnicama. Nakon toga je krenuo u obilazak poplavljene Banovine te se trebao obratiti novinarima i iznijeti dojmove viđenim. Novinari su ga čekali na blatnjavom nasipu u Petrinji zajedno s hrvatskim vojnicima koji su cijelo vrijeme vrijedno postavljali vreće nasute pijeskom i gradili zečje nasipe.

Došao je, sadržao se 15 -ak minuta u razgovoru s vojnicima i njihovim zapovjednicima i potpuno ignorirao novinare koji su skoro sat vremena čekali u blatu da čuju predsjednikove riječi. Bez riječi se okrenuo i samo ušao u automobil ostavljajući začuđene novinare i snimatelje s već spremnim mikrofonima i kamerama u rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda mu je ipak samo smetalo blato, jer, zaista, nije imao prikladnu obuću. Malo kome bi bilo drago u cipelama od brušene kože gaziti po blatnjavom nasipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo